Tuesday, 29 June 2010

terlewat!!

.salam.

ni aku dh kucar kacir ni terbangun lmbt. spatotnye kls kul 8. so aku pn bgun kul 8. dgn badan sengal2 ubi. perlahan2 ku melangkah kaki menuju ke toilet dgn tercari2 toletris aku. upenye2 dlm toilet n mmg aku tggl dlm toilet pon. tp pg ni aku BLURRRR n tak tau ne aku ltk. hahaha... tu pon nasib bek la cik azie ketuk bilik aku kul 8 td. lau tak.. mmg aku tak bgun smpi kul 12 la nmpknye haha. penat gile la aku rse, bkn alarm tak bunyi . aku off alarm tu. adui. aku ngat aku kt uma lg. upenye aku dh kembali bertugas!ouch benci! hish!

hmm.. smlm aku dh mik rezab wooo!!! hehe.... tade la gempak sgt , tp ade la pnigkatan tu. n ramai lg mmbe2 yg gempak. so tat aku rase agak terkilan ckit la. ngeee. btw aku mls nk pk sgt n aku juge mls nk berusaha potong diorg sbb skrg ni aku takde mud nk blaja lg . haha kejam pnye statement! hiiiii....

hmm.. smlm aku g jj ngn mmbe2 aku bli brg2 dapo! hahah poyo! bli tesped je.. tp aku rase byk kerugian kat citu. kerugian mase & tenaga, duit dan seyesly sgt penat! argh,.. aku nk rest puas2 pas kls ni,huhuhu.. sampai cini je eh.

.salam.

No comments:

Post a Comment