Wednesday, 13 October 2010

Pikir la wahai perempuan2...

salam.

sape suke bg org dikasihi kpd org len? sape? ckp? mgkin org tu mmg tak syg kt org tu atau mgkin gak org tu mls mik kisah dh. boleh jd gak sbb org tu dh tawar ati . tp normally mmg kbykan manusia dikurniakan perasaan ni takkan menyerahkan org yg dikasihi kpada org len. len la cte indon tu yg kisah ape tah tajuk die.. tu die mmg benar2 ati mulia. lgpon pompuan tu warak kot. lau aku yg bese2 ni mmpus la nk bg, lau nk bg pon meh aku bg penumbuk sorang2 bru aku bg lepas. miahahaha.. sy mmg cool .. NMPK MCM X KISAH TP.... mmg la kite sbg pompuan tak semestinye nk pecaye kt laki 100 peratus woo.. tp x bermaksud kite kne pecye pompuan 100 peratus gak. kdg2 pompuan yg lebih. . . btw itu sume kuasa tuhan.

kdg2 kite tak mengundang, tp org len yg mengundangkan diri sndri. ades hahaha. lawak tul la. pada 1 hari. ade gadis ni add my love. my love ni plak g approve. tp tape la tak kisah pon. bile pikir2 balik... hmmmm .. (????????) penuh tanda tnye ye disitu . whyyyyy????. tape rilek dlu, then i ask my love. do u think perkara ni buleh mendtgkan MANFAAT atau MUSIBAH dalam perhubungan kite?? sekiranya sy buat ape yg kamu buat, ape kamu rase? katenye ... sejujurnye mmg mdtgkan MUSIBAH. ok lah... truskkn dialog di bwh ni :

mrs : u rase lau i wat mende ni balik kt u mendtgkan MANFAAT ke MUSIBAH ??
mr : MUSIBAH .. tp i xde perasaan pape kat die la. seyes.
mrs : ohhh tau plak musibah . ok then....apesal die add u ??
mr : gatal. u delete ---------- die k
mrs : ala.. ape la sgt -----------. bile2 je i leh dlte. tau pon gatal tp approve gak.
mr : mls da i ckp sal die tak berfaedah
mrs : tau pon


kemudiaanya mr A pon dlete la org gatal tu...sbb surely die akan mendatangkan MUSIBAH dalam hubungan kami. thanx syg kerana usahamu utk mnjaga hubungan kite tu sgt
sy hargai. (~.^)

2 comments:

  1. huhu~~ at 1st mcm xnk gtaw yg dialogue t'sebut adalah u alll...
    tp at last bg taw jugak kn

    ReplyDelete