Tuesday, 23 November 2010

cuti sakan


salam yeay!

ha over lak! ok cuti2 ni sure2 mmg takde mende nk wat kan. so dlm otak aku ni duk pikir mungkin nk tgk wayang, men boling, karoke, hehe... tp sume tu takkan terjadi TANPA $$$$$ . ahahaha. so skrg ni aku keje part time kat uma bikin bisnes cikit .hahah. so tgh tgu income lg 2,3 ari dpt la ni kot. miahaha.. (>,<). so so far mmg dah ade yg invite tgok wayang same. sape lagi lau bukan encik uni. ehehhee... then my bff pon ade gak ajak, tp tis time mmg takleh la kne tgu income dlu ahak!

erm.. sbnrnye aku tak mengikuti pon cte harry potter tu.. dr 1 smpai yg ke berapa pon aku tak penah ingat. hahhaha. pada aku cite tu tak interesting pon (padahal blom tgk lg) hahaha.

orait. setelah aku pat $$$$ ni.. aku nk buat...
+ renew lesen +
+ beli tudung (kikikih) +
+ beli cuci muke olay white radiance +
+ beli baju (kot lau ade wit lebih) +
+ beli sandal (lau ade yg menarik phatian . haha ) +

aku nk tgk tb jap -- gotta go --

No comments:

Post a Comment