Thursday, 11 November 2010

EXAMination + tension

salam kasih buat semua reader

yeah pada pagi2 yang amat sunyi dan agak menenangkan ini, aku c0retkan satu alkisah pasal ezem sem ni yg bagai nk gile ha 3 hari berturut2 tade gap punye exam ! hambik kau ha ! dapat la aku merasa keseksaan penangan exam. tambah lak killest paper sume. adeh.... jam kredit yg byk2 pulak. aduhai.. tak tau nk kate... tp YANG PASTINYE AKU RSE MACAM TANGAN AKU NK TERCABUT, LEMBIK, LEMAH LONGLAI DAN TIDAK BERMAYAAAAAA....yelah,, campor 3 hari ezem dah 16 esei aku karang.non stop lak tuh. boleh buat buku dah tu ha.

PAPER ELEK???? ape jadi ??? hmm calculation tah mepek jadah! menyampah . uhu! sgt frust r. dah r projek tak jadi tambah lak exem mcm tet je ha ! aduih. sgt frust . seyes. hmmm.....esoknye....

PAPER PETAKSIRAN??? hah sudah! ni lg r subjek ni asik tido dlm kelas, satu haprak pon aku tak tau. kira min mod median je tau, huhu, adui stakat tu anak buah aku pon leh buat beb ha. ish2!! runsing dan runcing memikirkannye wlwpon itu sudah lepas.. kegusaran menanti keputusan dah mula terase. esoknye lagi....

PAPER BMM??? hah paper ni mulanye ku rasekan easy .. ahah! sbb aku dh cover sume spot tuh dr obj-subj ha amik. skali tup2 kua, boleh lak pengawas tu bg paper salah ! punye la cuak aku tak penah2 tgok soklan gitu. pastu tukar la kepada paper yg sebenar.. ha amik ko.. spot lah sgt! sebijik mmg tak kua. yg kua part obj . sib bek la dh cover part tu . ade la kot 15/20 mark kat citu tp part sub n essei sgt2 menyedihkan+menyesakkan+mengharukan dan mematahkan semangat ku utk mencapai 4 plet! adeh.. 4 plate mungkin la kot tesko boleh bg hahaha!

okay la.. late dah... have a sweet dream u guys. ! salam

No comments:

Post a Comment