Saturday, 27 November 2010

habiskan duit


salam

salam ukhwah u guys. skrg ni dh kul bape pagi tp aku dh takleh tdo awal2. mgkin dh kene PENYAKIT INSOMIA iaitu sejenis penyakit taklah tdo mlm. adehhhh.... nk jadi kelawar ke ape aku ni?? heheh

orait... aku dh pon dpt duit gaji ak hahaha.. hasil titik peluh wat mini tesis. yeah! so.. aku g renew lesen . malam sebelum tu, aku tgkp gmbr, kat uma.. mak aku tgkpkan! hahaha. gmbr utk letak dlm lesen la. tgkp kat uma bleh cantik2 ckit, lau tak puas ati boleh padam bpe byk pon tape. hahaha.. tp cian kat potograper tu la haha

pastu aku g shoping jap.. beli ni ha :

kasut baby !
utk anak buah aku yg baru lahir semiggu yg lepas.. name diberi NURUL ADRIANA RAUDAH. hehehe pnjng gila. nnt aku pggil odah je. hahaha. kejam punye aunty.
then , aku beli set perawatan muke aku. dlu aku pakai TIA AMELIA hasilnya sugguh menakjubkan.. tp tak lame pastu aku rase die tak meghilangkan jerawat pon, die memutihkan je.. n kalau pakai pencuci die tanpa pakai pelembab, aku rse kulit aku kering kdg2 la. then aku skrg pakai
OLAY WHITE RADIANCE !!
heheh... hasilnya biase je so far... takde pon nmpk cm bersinar berseri sgt ke pe.. tp tade masalah pon dh kira ok bg aku.

okay la tak tau nk ckp pe g . nk beransur . hehehe
nite.. salam.

No comments:

Post a Comment