Wednesday, 1 December 2010

Penghargaan buat teman


salam..
selama 21 tahun ni mcm2 kawan telah kite kawan n ramai kan? sudah tentu.
oleh itu, sy syg kawan2 sy ni. kwn ni byk fungsinye, tmpat kite luahkan perasaan, bersembang, bergelak tawa, usik sana, usik sini, kongsi masalah, citarasa, hobi dan sebagainya.
kalau takde kawan, sure lah kite boring kan. he
hehe.

tp ingat, bukan sume kawan yg baik ngn kite.
ha... ade sesetengah tu suke amik kesempata
n ,
ada juga yg pura2 kawan utk dptkan 'sesuatu' yg mereka mau.
oleh itu, hati-hati dan kene lah bijak memilih kawan.
yg sedihnye ada juga kawan yg nk memusnahkan idup kte
.
so far tade la kot utk aku.. Alhamdulillah....


Oleh itu, utk kawan2 yg di sygi sekalian,
pe yg kite share n pe yg kite alami sama2 aku sgt hargai.
aku sgt hargai pe yg korang beri selama ni,
ni teddy2 bear yg u all bg i love so much..
ade byk g yg u all bg tp post ni sal
Teddy bear
jela..


ni antara adiah yg diberi oelh teman2...
dari ekin, ma, mashi, zul, sarah aina, kechik, pakcik zali,
budak2 kelas, wahida, yana, leha, dan len2 ...

yg ni lak dr my spesel one
ehe... besor gabak pulak. i love to hug em !!

ni dari member2
yana, wahida, leha, pakcik zali, ma, ekin, kechik.


ni dr SUKMA . acara nembak.. hee
Sukma 2008 and sukma 2006


2 comments: