Friday, 7 January 2011

Gardenia

salam

hai weekend. ape la nk buat tatkala weekend ni? heheh...
mmbe sume kua ngn partner masing2...
lau ade yg tak kua pon, blok dorang jauh, aku malas menapak. naik kete pon malas. ahhaha..
perut lapa ni. nk turun malas. belasah la pe yg ade. GARDENIA je ada. adeh..

tu la peneman sabtu ni..iaitu mr. gardenia yg tinggal beberapa keping je lagi. hahaha
lalu ku makan.. masuk ikot esofagus (yeke?) lalu kua ikot...hehehe. lom kua g so far.

emm..byk mende kene buat, TP MALAS lg. hehehe..
+ iron baju stok seminggu punye
+ lukis model
+ cuci kete (yg penuh ngn taik burung!!! bengang tul la)

nasihat / pesanan : jgn parking kete bawah pokok pada waktu mlm, sbb sok paginye tengok mst penuh dgn daun2 sakura (lau kat japan takpe gak). hahaha.. ni daun2 kering kat cini aduh tak sweet romentik lgsg. hehhehe...

No comments:

Post a Comment