Thursday, 17 March 2011

Thanx

T.H.A.N.X

itulah kata2 azimat buat seorang yg telah membelanjakan aku 2 elai baju !! 1 bju seed, 1 bju pdi kot. ahaaa!! yelah durian runtuh la katekan, mmg wajib membelanja org yg telah btungkus lumus kulu kilir ngejar mase ni pasal praktikum nk dekat, so byk byk byk sgt mende yg nk kene setelkan which is asgment yg smakin menghantui diri ini, hahaha.. then folio mcm2 lah. adui. rph lg!! oh tidaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk!! ku rasakan pudar hari-hariku. hehehe

ok.. akan tetapi pada 1 hari, aku plan nk siapkan portfolio ni, pastu ade kol " dtg klcc, i-setan". dgn malas2 aku ckp.. mls lah nk pg. tp ku g gak sbb nk amik printer. hmmm...
pastu smpai i-setan,dengan muke nk cepat balik amik printer tetibe ade org kate nk belanja baju. fuh!! tbe2 terase, takpelah lama2 kat cini pon takpe. hahahah .. matlamat dh tak tercapai akhirnya . adei... tp dpt gak baju elai. he he he.
makasih kepada insan tersebut kerana waktu kesenanganmu, ku tidak melupaiku.

cewah!!!


Friday, 4 March 2011

BENCI pengotor !!



salam

ha semalam aku g loyat.. pastu setelah tawaf beberapa kali kat kedai2 tu untuk carik caring pc, tetibe terrrjumpe sorang awek ni. muke siyesly mmg cun gila. badan ala2 model. tggi n nice cutting, kai bju kurung, rambut dye oren gitu nyah.. (^.~)

gambar di atas hanya hiasan semata-mata bukan identiti sebenar awek yg dicakap. heheh

Tetibe tgok KUKU KAKINYA !!!




mak aih.... gila lah !! punyeeeee cun melecun smpai aku rase nk makan pon tak lalu! yekss!! muke dah cun sekali kuku itam + berdaki di celahan-celahan + kotor !! ish jijik gila lah aku tgk !!! yeks!!
kepada awek tersebut aku nasihatkan tlg la jage kecantikan luar dan dalaman mu sbb.... ish kuku tu mencerminkan segalanya tau tak. tahukan anda org boleh menilai tahap kebersihan dan kekemasan anda melalui KUKU ????? hmmm renungkan lah wahai gadis2 di luar sana, selamat beramal, jgn jadi cam awek ni, aku punye kagum tgok muka dia cun meletop tetibe tgok kaki.. alamak!! failed !! lau aku jd mak mertua, aku dh reject awal2, no more !! ahaha..