Thursday, 17 March 2011

Thanx

T.H.A.N.X

itulah kata2 azimat buat seorang yg telah membelanjakan aku 2 elai baju !! 1 bju seed, 1 bju pdi kot. ahaaa!! yelah durian runtuh la katekan, mmg wajib membelanja org yg telah btungkus lumus kulu kilir ngejar mase ni pasal praktikum nk dekat, so byk byk byk sgt mende yg nk kene setelkan which is asgment yg smakin menghantui diri ini, hahaha.. then folio mcm2 lah. adui. rph lg!! oh tidaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk!! ku rasakan pudar hari-hariku. hehehe

ok.. akan tetapi pada 1 hari, aku plan nk siapkan portfolio ni, pastu ade kol " dtg klcc, i-setan". dgn malas2 aku ckp.. mls lah nk pg. tp ku g gak sbb nk amik printer. hmmm...
pastu smpai i-setan,dengan muke nk cepat balik amik printer tetibe ade org kate nk belanja baju. fuh!! tbe2 terase, takpelah lama2 kat cini pon takpe. hahahah .. matlamat dh tak tercapai akhirnya . adei... tp dpt gak baju elai. he he he.
makasih kepada insan tersebut kerana waktu kesenanganmu, ku tidak melupaiku.

cewah!!!


No comments:

Post a Comment