Monday, 21 June 2010

kelahiran baru!!!

salam ukhwah utk sume reader!

firstly, sy sgt H.A.P.P.Y kerana akhirnye tercipta sudah blog ni! ehee.. first post ni mgkin aku bekhutbah ckit pasal my life, persenel detail n segalanya lah yg berkait rapat dgn aku. ape yg aku harapkan , blog ni bkn je cite sal me myself n wateve bahkan ade gak isu2 semasa utk info u guys n tntng ape yg menarik. u guys kne tau ape yg telah terjadi di sekeliling anda.. supaya org tak anggap anda TIN KOSONG ehee wlwpon nmpk kosong. tp bile di ketuk pastikan ia tidak bergema yg menandakan tin anda itu berisi orait. hehe.. well aku kupas ckit tntng aku :

name : nur zaida bt a.r
name glemer : aida, zeda, zai, ida, makteh.
feberet chanel : showdown . scary muvie . hunting2 . murder2 . ganas2 gitu la.
feberet pud : segalanye yg ade KACANG . ikan pekasam. sizling . cendawan. yogurt.
personaliti : sederhana dr segala segi . ramah bile perlu je.
fizikal : ala2 papan lapis. tggi la jugak kot utk asian. tak cantik. biase aje. berkulit kuning lgst.
best fren forever : zul, nema, cea, ma, ekin, azie, dg, yus.
living : ipoh , perak.
born : 02 april 89, melaka.
pncapaian dlm idop yg aku amat hargai : hehe...

1) mse tadika ade msuk ptandingn ratu cantik. hahah.
2) sentiasa aktif dlm olahraga dr kecik smpai 19 tahun.
3) aktif dlm aktiviti seni, melukis poster anti dadah peringkat negeri.
4) 2003-2004 olahragawati sekolah menengah.
5) 2005-2006 aktif menembak, setiap competition tak penah kalah, asik2 dpat emas je.
zaman ni gak aktif olahraga tak penah kalah (emas semedang) wakil skolah je tp. zaman ni gak wakil daerah utk bola baling.
6) 2006 - SUKMA gold medal ladies air rifle team n pecah rekod SUKMA
2006 - Lukisan kejuruteraan straight A+ setiap ujian & SPM. penah dpt 100 mark.
7) 2008 - SUKMA gold medal ladies air rifle team - 3 position 50 meter dpt silver.
8) 2010 - hadiah bisday dr yg tersyg yg amat spesel. ni termasuk pencapaian ke? hahah.

ok la stakat ni je buat kali ni. wil be rite back. ok guys. salam .

by : zxithe








3 comments:

  1. roomate kesyngn selma bertahun x masuk list ke? muaahahhhha

    ReplyDelete
  2. ade... nnt next post ok. dun wory u r apart in my life. hahah

    ReplyDelete
  3. yeah...nm aku pon adew gak..mekaseh sebab still igt kat aku yg dah lame x jumpe nih...
    btw..ko pon termasuk lam list kwn baek aku forever ever n ever

    ReplyDelete